Lifestyle

Fitnesskleding: Het Begin Van Mijn Eigen Kledinglijn!

posted by fitofniet 1 november 2017 1 Comment

Iedereen die mijn blog leest of me via social media volgt, weet dat ik sinds kort ook bezig ben met het ontwerpen van een eigen kledinglijn / fitnesskleding.


Over mijn fitnesskleding

Dit idee is geleidelijk ontstaan na het ontwerp van het logo, zoals jullie die kennen op de website. Aanvankelijk was dit een experiment. Ik was zeer benieuwd naar hoe het zou zijn om mijn logo op een kledingstuk te bedrukken.

De allereerste bedrukking was op een shirt, die ik destijds ook in de sportschool heb gedragen. Al gauw begon ik in de sportschool vrienden te vertellen over mijn kledinglijn. Ik vroeg om feedback omtrent het logo en het shirt. De meningen waren zeer positief!

Vanwege dit enthousiasme heb ik overwogen om het een kans te geven en met mijn kledinglijn te beginnen.

De meeste tijd ging toch wel verloren aan het finetunen van het logo zelf, want er moesten telkens correcties gemaakt worden. Ik wilde dat er niets aan zou ontbreken. Mijn gedachtegang was en is nog steeds ‘als ik kleding zou kopen van een bepaald merk, waar zou ik dan op letten’. Dit heeft mij toch wel zover gekregen om er kritisch naar mijn eigen fitnesskleding te kijken.

Stap voor stap heb ik het voor elkaar gekregen om dit logo verder te perfectioneren. Vervolgens ben ik op onderzoek uitgegaan en ben ik bedrijven gaan benaderen voor de bedrukking van mijn logo op de fitnesskleding.

De eerste bedrukkingen waren op:

  • Fitness shirt
  • Joggingsbroek
  • Fitness hoodie

Promoten via social media

Vervolgens ben ik begonnen om foto’s van mijn fitnesskleding op mijn Instagram pagina te plaatsen.

Wat in mijn ogen een goed idee leek, was om mensen via Social Media te bereiken en ze door middel van foto’s enthousiast te maken over mijn kledinglijn.

Voor deze foto’s heb ik in het begin vrienden en kennissen gevraagd die affiniteit hebben met fitness om te poseren met mijn fitnesskleding.

Uiteindelijk heeft dit er toe geleid dat ook onbekende mensen mij op Instagram begonnen te berichten over mijn eigen kledinglijn.

Ze vonden de fitnesskleding erg mooi.

Sommige vroegen zelfs of het mogelijk was om mijn fitnesskleding te promoten! Dit hebben we gedaan door middel van een fotoshoot. Deze foto’s zijn uiteraard ook te zien op mijn Facebook en Instagram pagina.

Momenteel ben ik bezig om via social media nog meer mensen te bereiken. Daarnaast werk ik aan om een webshop te starten en tegelijkertijd ook bezig met een nieuwe collectie van mijn kledinglijn!

You may also like

1 Comment

Dominic Janssen 3 december 2018 at 16:43

Waar koop jij je shirts, hoodies en truien in blanco? En waar heb je ze voor het eerst laten bedrukken?

Reply

Leave a Comment