Lifestyle

Promotievideo Van Mijn Kledinglijn In De Sportschool!

posted by fitofniet 14 juni 2018 0 comments
Promotievideo

Naast mijn grootste hobby fitnessen, vind ik video- en fotografie zeer interessant en leuk om te doen. Het mooiste hiervan is dat ik deze hobby’s mooi met elkaar kan combineren. Maar waarom maak ik slechts kwalitatieve foto’s op mijn Instagram-account en geen promotievideo?


Promotievideo laten maken of zelf doen?

Sinds kort ben ik nadrukkelijk actief op Instagram. Dagelijks probeer ik een professionele foto van mijn kledinglijn op mijn Instagram-account te posten.

Je kunt dus wel voorstellen dat mijn account volstaat met foto’s maar geen video’s. Het ontbreken van video’s op mijn Instagram-account is ook mijn volgers opgevallen. De laatste tijd krijg ik vaker de vraag:

“Waarom maak je eigenlijk geen promotievideo voor je kledinglijn?”

Een promotiefilm voor mijn merk is inderdaad erg gaaf om te hebben. Daarnaast trekt een goede promotiefilm sneller de aandacht dan een foto die ik dagelijks al post.

Vanaf nieuwjaar had ik een nieuwe Sony-systeemcamera aangeschaft. In de eerste instantie gebruikte ik het toestel alleen voor fotografie.

Langzamerhand heb ik mij steeds meer verdiept in het maken van video’s met een (systeem)camera. Door veel te oefenen ben ik nu meer in staat om goede video’s te maken.

Natuurlijk is er altijd ruimte voor verbetering! Echter voor een persoon, die geen achtergrond heeft in video- en fotografie, zijn de resultaten zeer goed.

Het grootste probleem waar ik nu tegen aanliep was niet het maken van de promotievideo zelf, maar de locatie ervan. Bij ons op de sportschool is het maken van foto’s ten strengste verboden. Laat staan het maken van een video met een systeemcamera!

Een deal afsluiten met de sportschooleigenaar!

Een goede vriend van mij geeft al tijdje bokslessen bij ons op de sportschool. Destijds kreeg ik van hem te horen dat de sportschooleigenaar een promotievideo nodig had voor de bokslessen.

Ik stelde voor om deze video voor hem te gaan maken. In ruil daarvoor, je raadt het al.

We hebben het als volgt afgesproken: ik maak een promotievideo voor de bokslessen. In ruil daarvoor mag ik met aantal vrienden na de sluitingstijd een video in de sportschool maken.

Een training in een lege sportschool met je vrienden. Hoe gaaf is dat!

De promotiefilm van het boksen heb ik ongeveer binnen twee weken afgemaakt. De sportschooleigenaar was erg blij met het resultaat.

Het filmpje wordt momenteel op de schermen in de sportschool afgespeeld. Elke keer als ik de kleedkamer binnenloop, zie ik mijn gemaakte promotievideo. Het geeft in zekere zin een gevoel van voldoening.

Wellicht ga ik deze promotiefilm ook op mijn YouTube-kanaal plaatsen. Dit moet ik wel nog met de eigenaar overleggen wegens de nieuwe privacywetgeving (AVG).

Over AVG gesproken, als je de cookies op mijn website accepteert kun je mijn gemaakte promotievideo hieronder bekijken.

Inmiddels heb ik van een aantal leden in sportschool complimenten ontvangen. Zelfs een aantal leden die ik nog niet kende!

Heb je ook interesse in fitnessen, video- en fotografie? Laat het me dan via de comments hieronder weten!

Vergeet ook niet om een blauw duimpje achter te laten en te abonneren op mijn YouTube-kanaal.

You may also like

Leave a Comment